Werkwijze

Stap 1

Ben je op zoek naar een dakwerker voor het uitvoeren van daktimmer -en dakbedekkingswerken voor uw nieuwbouw woning kan u bij ons prijs vragen per e-mail indien u in het bezit bent van een plan, meetstaat en lastenboek. Heeft u graag op voorhand een verkennend vrijblijvend gesprek maken we graag tijd om uw plan en idee├źn te bespreken. 

Na de calculatie van uw offerte bespreken we deze graag persoonlijk met u zodat alles duidelijk en overzichtelijk is. 

Bij renovatie maken we graag meteen een afspraak om de huidige situatie goed te kunnen inschatten zodat er later geen vergissingen kunnen gebeuren. Ook daarbij bespreken we de offerte graag persoonlijk met u zodat we zeker zijn dat onze offerte volledig en alles omvattend is. 

We streven ernaar om een zo duidelijk mogelijke offerte aan te bieden om voor geen onaangename verrassingen te staan. 

Stap 2

Wanneer u beslist om met ons samen te werken overlopen we de offerte nogmaals door of wanneer dit voor u als klant volledig duidelijk is kan u ons een ondertekend exemplaar bezorgen zodat wij uw dossier grondig kunnen voorbereiden en inplannen volgens de gemaakte afspraken. 

Stap 3

Bij uitvoering blijft Stef de zaakvoerder uw aanspreekpunt  bij aanvang tot bij het einde van de werken.  Ook indien een na-service nodig zou zijn kan u hem contacteren. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x