Over ons

Wie en waar staat dakwerken Van den Eynden voor.

Zaakvoerder Stef Van den Eynden ging na zijn opleiding hout aan de slag als schrijnwerker. Zijn basisopleiding sloot perfect aan bij het werk voor binnenschrijnwerkerij. Na het eerste jaar bleef er een nieuwsgierigheid naar timmerwerken en buitenwerk. Daardoor besloot hij als dakwerker aan de slag te gaan. Onderaan de trap als diender begon Stef enthousiast en kon door de jaren doorgroeien naar ploegbaas. Zijn passie voor het dakwerken, het vakmanschap en groeiend ondernemend karakter dreef hem tot het oprichten van Dakwerken Van den Eynden. 

Stef streeft ernaar om efficiĆ«nt, degelijk en kwaliteitsvol werk af te leveren. Een persoonlijke aanpak voor iedere klant is essentieel. 'Mijn klanten hun behoeften staan voorop, ik tracht binnen hun budget en planning de gepaste dak -en of gevelbekledingen aan te bieden." 

Heden bestaat dakwerken Van den Eynden uit een team van 5 leden. 'Met ons team hebben we alle troeven in handen voor hellende daken, platte daken alsook timmerwerken !" 

Op deze manier kunnen we vaak 1 pakket aanbieden aan de klant betreffende hun dak -en/of gevelwerken. 

Meedenken met de klanten, ervoor zorgen dat ze volledig achter de keuze van hun materialen staan, de beste prijs - kwaliteitsgarantie krijgen daar staan we voor. Vanaf het eerste gesprek tot oplevering van de werken volgen we mee op. Ook na-service ! 

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x